X

Musik: Michael Vesterskov.

Foto: Frederikke Z Vesterskov

Artwork: Torben Wilhelmsen

9:06

03

Lykkestrejfer (#3)

Apr 16, 2019 20 MB

Livet snor sig ikke altid, som vi går og planlægger det. Lykken er kort, og måske mere glimtvis, end man går og håber på. L ykken findes måske ikke i rotteræset, men i glimt og solstråler, man indimellem […] Livet snor sig ikke altid, som vi går og planlægger det. Lykken er kort, og måske mere glimtvis, end man går og håber på. L ykken findes måske ikke i rotteræset, men i glimt og solstråler, man indimellem små og store prøvelser må prøve at gribe fat om.

FLn|<

Fortællinger fra Længslernes Allé

Michael Vesterskov er sanger, komponist og forfatter – men frem for alt et menneske med alt, hvad det indebærer: skrøbelig og samtidig stærk. Usikker og stålsat. Lys og mørke. Sensitiv, hudløs, tænksom, melankolsk til tider sorrigfuld, som et såret dyr der trækker sig bort for at slikke sine sår når livet gør ondt – på andre og på ham selv.

En tøjlet rebel – tøjlet, fordi han ved, at han med for stærk vrede støder andre fra sig. En sandhedssøger i stadig bevægelse efter at finde sin bestemmelse i livet. Og i stadig søgning efter svar på livets store og små spørgsmål. Engageret og interesseret i mennesker. I liv.

På alle de energier skaber Michael Vesterskov sine tekster og sine sange, inspireret af en stemning, en avisartikel, en morgentåge over marken, børns leg, et menneskes sorg – hans egen sorg. Den svære balancegang mellem smertens og glædens sameksistens.

Produktion: Westmusic, Michael Vesterskov

Foto: Frederikke Z Vesterskov

Grafik, design og web: Torben Wllhelmsen

westwood.dk

Michael Vesterskov på Facebook

X

Længslernes Allé
Musik og tekst: Michael Vesterskov

Et øjeblik af mig
Musik og tekst: Michael Vesterskov

Når Lygterne Tændes:
Kunstner Michael Vesterskov
Tekst: Carl Viggo Meincke
Musik: Hugh Williams, Jimmy Kennedy

Grafik: Torben Wilhelmsen.

27:34

12

Mikael Strøm Eriksen: Om vigtigheden af at skrive historier (#12)

Jun 13, 2019 63 MB

Michael Vesterskov samtaler med Mikael Strøm Eriksen, forlagsredaktør og forfatter.

FLn|<

Michael Vesterskov taler i denne podcast med Mikael Strøm Eriksen om det at udgive bøger og at give andre der har skrivelyst muligheden for at udgive bøger mod at være medudgivere. Om vigtigheden af at skrive historier og fortællinger.

Mikael Strøm Eriksens fortæller også om sin nye anmelderroste roman: ‘Ska vi knalde, mens vi venter’. Om den eneste ene, den første forelskelse og om den evige længsel … de tomrum vi alle rummer.

Den kærlighed … overvinder den virkelig alt?

Mikael Strøm Eriksen har udgivet sin roman ‘Skal vi knalde, mens vi venter’ på sit eget forlag Adi og Lama

X

Arne Würglers sange er fra albummene: En hjertesag og Det der er Arne Würgler

Vi regner den ud : Musik og tekst: Michael Vesterskov

28:08

11

Arne Würgler: Protestsanger – og meget, meget mere (#11)

May 31, 2019 64 MB

Samtale mellem Arne Würgler og Michael Vesterskov.

FLn|<

Mit kendskab til Arne Würgler går tilbage til hans tid som formand for DJBFA. Danmarks største og mest markante sangskriverforening.

Hans styrke og kampgejst for bedre rettigheder for den skabende proces har været til stor inspiration for mig og givet mig mod og kræfter til at tro på et liv som sangskriver.

Arne Würger tør stå alene med sin overbevisning, fordi han ved at selv store flokke kan tage fejl.

Jeg har også haft fornøjelsen af at spille nogle koncerter sammen med Arne Würgler under temaet Poesi eller protest … en politisk peptalk, med sange om livets finurlige veje og retninger, sange der kan gøre os klogere på os selv og andre.

X

Længslernes alle - Musik og tekst: Michael Vesterskov

Hyhm: Musik og tekst Michael Vesterskov

11:04

10

Tempo (#10)

May 20, 2019 25 MB

Vi lever i et samfund som øger sit tempo uden vi har talt om hvad vores egentlige mål er. Det er utrolig svært at se hvordan det hele egentlig hænger sammen og hvad grunden til det uoverskuelige t […] Vi lever i et samfund som øger sit tempo uden vi har talt om hvad vores egentlige mål er. Det er utrolig svært at se hvordan det hele egentlig hænger sammen og hvad grunden til det uoverskuelige tempo, når det kommer til stykket er.

FLn|<

X

Musik og tekst: Michael Vesterskov

Fra Albummet: Morning sessions

Billede: Morning sessions?

Link til Morning sessions?

Foto: Frederikke Z. Vesterskov
Artwork: Torben Wilhelmsen

14:52

09

En kreativ rejse fra Ledøje til Austin Texas (#9)

May 14, 2019 34 MB

En juni morgen sidder jeg i stilhed i mit arbejdsrum, kikker ud af vinduet. Udsigt til åbne marker og lyden af legende børn blander sig med synet af et fly svævende lydløst over himlen, måske rejsende h […] En juni morgen sidder jeg i stilhed i mit arbejdsrum, kikker ud af vinduet. Udsigt til åbne marker og lyden af legende børn blander sig med synet af et fly svævende lydløst over himlen, måske rejsende hjemvendt fra eventyr langt borte. En mail tikker ind på min computer. Indbydelse til co- writing the House of songs , Austin, Texas. Fra en tidlig morgen i arbejdsrummet videre til Stockholm og House of songs i Austin USA. En fortælling om hvordan uventede hændelser og drømme fører til veje jeg aldrig på forhånd vil kunne ha regnet ud, eller stratetisk planlægge mig til.

FLn|<

X

Musik og tekst til Dreams And Strange Pictures: Michael Vesterskov

Tekst: En sang lagde sig ved min side. Fra bogen: Duemanden og andre fortællinger (2018)

12:17

08

Drømmen om retsalen (#8)

May 10, 2019 28 MB

En fortælling om at være anklaget af Gud for ikke at have bestået sit livs prøve.

FLn|<

X

Musik og tekst: Michael Vesterskov

En ganske særlig tid: Fra albummet Hjertets vagabond

Nøgler: Uddrag fra bogen Duemanden og andre fortællinger

13:12

07

Tanken om at give op (#7)

May 3, 2019 30 MB

Det er menneskeligt at gøre sig overvejelser om det man beskæftiger sig med føles rigtig. Og skal man skifte retning, gøre noget helt andet. Dette er fortællingen om et lille mirakel der kom lige da a […] Det er menneskeligt at gøre sig overvejelser om det man beskæftiger sig med føles rigtig. Og skal man skifte retning, gøre noget helt andet. Dette er fortællingen om et lille mirakel der kom lige da alt var ved at falde sammen.

FLn|<

X

Musik: They Always Come Back
Musik: Michael Vesterskov
Tekst: Lars Vesterskov

Musikken: Nattens fest - Michael Vesterskov

Rundkørsel fra Bogen: I lænestolens dybe stille ro.
Foto: Frederikke Z. Vesterskov
Artwork: Torben Wilhelmsen

13:00

06

Rundkørsel (#6)

Apr 30, 2019 29 MB

Det kan være vanskeligt at komme ud af en livsstil man har haft i mange år. Selvom ønsket kan være stort, kan detsynes uoverskueligt, som at være i en rundkørsel hvor man bare bliver ført rundt og rundt […] Det kan være vanskeligt at komme ud af en livsstil man har haft i mange år. Selvom ønsket kan være stort, kan detsynes uoverskueligt, som at være i en rundkørsel hvor man bare bliver ført rundt og rundt og ikke tør dreje fra. Dette er en fortælling om håb og tab af vores dyrebare tid og liv.

FLn|<

X

Musik: Michael Vesterskov.

Billede : Frederikke Z. Vesterskov

8:03

05

Måske (#5)

Apr 25, 2019 18 MB

Tvivlen om det at vide hvad sandheden egenlig er, om at vi måske ikke er her i morgen, eller næste år, giver netop energi til at ta ekstra vare på øjeblikket og det liv som så gavmildt er skænket os. […] Tvivlen om det at vide hvad sandheden egenlig er, om at vi måske ikke er her i morgen, eller næste år, giver netop energi til at ta ekstra vare på øjeblikket og det liv som så gavmildt er skænket os.

FLn|<

X

Uddrag fra bogen: Duemanden og andre fortællinger

Artwork: Torben Wilhelmsen

Musik: Michael Vesterskov fra albummet ‘Stockholm Sessions’

10:55

04

En mistet ven (#4)

Apr 20, 2019 25 MB

Der er svært at miste en ven. Minderne dukker op og jeg tager mig selv i at sidde og smile ved tanken om den tid og det, det menneske gav af sig selv. Så er det svært at holde humøret nede.

FLn|<

X

Uddrag fra bogen: Duemanden og andre fortællinger

Oplæsning: Marianne Mortensen.

Musik: Michael Vesterskov fra Albummet: Længslernes alle

Foto: Frederikke Z Vesterskov

Artwork: Torben Wilhelmsen

11:14

02

Lavthængende skyer (#2)

Apr 10, 2019 25 MB

Den kærlighed som vi har til der vi kommer fra vil altid sidde dybt i os og hvis man forlader hjemstavnen vil der være ikke kun en længsel, men også en frugt for at byen glemmer en. En koncert i hjembyen […] Den kærlighed som vi har til der vi kommer fra vil altid sidde dybt i os og hvis man forlader hjemstavnen vil der være ikke kun en længsel, men også en frugt for at byen glemmer en. En koncert i hjembyen, mon der kommer nogen?

FLn|<

X

Medvirkende: Trio Roccoco fra Michael Vesterskovs album ‘No time at all’

Oplæsning: Mogens Pedersen

Uddrag fra: “Duemanden og andre fortællinger”

Musik: Michael Vesterskov

Foto: Frederikke Z. Vesterskov

7:37

01

To Billetter (#1)

Apr 4, 2019 17 MB

En fortælling om ensomhed. Ensomheden har mange ansigter og nogle gange er det nødvendigt at søge den … fordi den vil fortælle noget vigtigt. Det er hårdt at ha den boende som fast lejer, der hvor vi ik […] En fortælling om ensomhed. Ensomheden har mange ansigter og nogle gange er det nødvendigt at søge den … fordi den vil fortælle noget vigtigt. Det er hårdt at ha den boende som fast lejer, der hvor vi ikke selv bestemmer hvornår vi vil være sammen med den.

FLn|<

X

Musik og tekst:
Wonderful Position: Michael Vesterskov
Shower for the people: Michael Vesterskov

Musik og tekst. En melodi på vilde veje
Michael Vesterskov/Kari Iveland

Foto: Frederikke Z. Vesterskov
Artwork: Torben Wilhelmsen

Tekst ‘Kornmarken’ er fra bogen: En sangskrivers søgen efter det dybe smil.

10:50

00

Om podcasten (#0)

Apr 1, 2019 24 MB

Michael Vesterskov blander i denne podcast fortællinger og sange og udfolder sin særlige fornemmelse for en dobbelthed, hvor skrøbelighed og styrke er tæt forbundne. Og inviterer med humor, alvor og underfun […] Michael Vesterskov blander i denne podcast fortællinger og sange og udfolder sin særlige fornemmelse for en dobbelthed, hvor skrøbelighed og styrke er tæt forbundne. Og inviterer med humor, alvor og underfundighed ud på en rejse, hvor virkelighed og drøm bytter plads. De handler om ensomhed, mirakler, lykken, hvad den er, og om vejen derhen. Om tålmodighed, skrøbelighed og om at bevare roen og at acceptere, at det ikke er alt, vi kan eller skal kontrollere.

FLn|<

Kornmarken …

Står på den store store bakke, som rejser sig nænsomt op til skoven. Jeg er 7 år gammel. Kikker ud over kornmarken og fjorden. Det er august. Lige før høsttid. I fremtiden vil jeg stå på samme sted, ved denne udsigt, dog med uret tikkende ude af takt med min puls.

Fortællinger fra Længslernes Allé

Michael Vesterskov er sanger, komponist og forfatter – men frem for alt et menneske med alt, hvad det indebærer: skrøbelig og samtidig stærk. Usikker og stålsat. Lys og mørke. Sensitiv, hudløs, tænksom, melankolsk til tider sorrigfuld, som et såret dyr der trækker sig bort for at slikke sine sår når livet gør ondt – på andre og på ham selv.

En tøjlet rebel – tøjlet, fordi han ved, at han med for stærk vrede støder andre fra sig. En sandhedssøger i stadig bevægelse efter at finde sin bestemmelse i livet. Og i stadig søgning efter svar på livets store og små spørgsmål. Engageret og interesseret i mennesker. I liv.

På alle de energier skaber Michael Vesterskov sine tekster og sine sange, inspireret af en stemning, en avisartikel, en morgentåge over marken, børns leg, et menneskes sorg – hans egen sorg. Den svære balancegang mellem smertens og glædens sameksistens.

Produktion: Westmusic, Michael Vesterskov

Foto: Frederikke Z Vesterskov

Grafik, design og web: Torben Wllhelmsen

westwood.dk

Michael Vesterskov på Facebook